+381 11 297 0075 •

Sigurnosna ulazna vrata - Mexican Doors

Sigurnosna ulazna vrata - Mexican Doors

Široka ponuda sigurnosnih ulaznih vrata Mexican Doors, koja se odlikuju izuzetnom lepotom, postojanošću oblika i trajnošću, omogućila je da su ona pristupačna svima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, konstantnim praćenjem zahteva tržišta i neprestanom kontrolom kvaliteta, u mogućnosti smo da ponudimo ulazna vrata koja će zadovoljiti potrebe kupaca i obezbediti im miran san.

Povoljniji modeli zadovoljavaju osnovne kriterijume kupaca, u smislu bezbednosti i funkcionalnosti vrata, te su izuzetno popularni i pristupačni svima. Skuplji modeli u skladu sa ojačanijim limovima, dodatnim bravama, kao i većom debljinom vrata, će pružiti dodatnu sigurnost zahtevnijim kupcima.

Sigurnosna vrata nisu podložna nikakvim deformacijama, a funkcionalnost vrata je zagarantovana dugi niz godina. Unutrašnjost vrata je ispunjena termo i zvučnom izolacijom. Vrata su farbana u beloj boji, ili presvučena visokokvalitetnom PVC folijom najnovije generacije u boji drveta, koja je bez mirisa i nije štetna po zdravlje. Vek trajanja cilindra je izuzetno dug i iznosi preko 30.000 zaključavanja.

Mexican Doors imaju svetske sertifikate za kvalitet i bezbednost.

Garancija na sva sigurnosna ulazna vrata iznosi 26 meseci, sa mogućnostu produženja u dogovoru sa ovlašćenim serviserom..Dizajnirana sa ciljem da se uklope u svaki enterijer i svojim izgledom obogate vizuelni doživljaj istog, pažljivom selekcijom materijala i visokim kvalitetom garantuju dugi niz godina postojanosti i sigurnosti, i ispunjavaju sve potrebe kupaca, a sa druge strane sa pristupačnom cenom, Mexican Doors Sigurnosna ulazna vrata su postala veoma popularna na tržištu Srbije i regiona.

U nastavku pogledajte našu ponudu Sigurnosnih ulaznih Mexican Doors vrata.


Luksuzna Sigurnosna vrata - Mexican Doors

Luksuzna sigurnosna vrata predstavljaju sam vrh Mexican Doors ponude.

Metalna sigurnosna vrata obložena medijapanom, farbanim sa 6-8 slojeva poliuretanskih boja, prefinjenog dizajna, predstavljaju idealno rešenje za luksuznije stanove. Sa zaključavanjem u više od 10 tačaka, i težinom od preko 80 kg, ova sigurnosna vrata se ubrajaju među najkvalitetnija i najpouzdanija ulazna sigurnosna vrata na našem tržištu.

Brava i cilindar renomiranog proizvođača Quantum, izuzetno su izdržljivi, i vek trajanja im iznosi preko 30 000 otključavanja i zaključavanja.