+381 11 297 0075 •

Lajsne

PVC lajsne

EVO PVC Cokla

EVO dekorativna PVC cokla za spoj podnih i zidnih površina, nudi inovativna i praktična rešenja. Jedno od osnovnih prednosti je inovativni Click Fit sistem koji osigurava brzu i jednostavnu montažu, kao i demontažu podne lajsne. Fleksibilna PVC masa omogućava sigurnu montažu čak i na neravnim zidovima. Širok izbor različitih dezena obezbeđuje idealan izbor za bilo koji stil enterijera i svaku vrstu poda. Napravljena je od kvalitetne PVC mase koja na sebi ima utisnut dezen drveta.

EVO PVC cokla nudi mogućnost provlačenja velike količine kablova. Neupadljiva fleksibilna guma koja je u kontaktu sa podnom i zidnom oblogom, istog je dezena kao i cokla, otporna je na habanje, čišćenje deterdžentima i drugim abrazivnim sredstvima, a zbog svoje savitljivosti lako se prilagođava neravninama. Prilikom ugradnje EVO podna cokla pokriva diletaciju poda do 20mm, tj. ivice poda koje ostaju nakon montaže podne obloge.

Visoka otpornost PVC mase garantuje 100% izdržljivost na vlagu i buđ. Čepovi, unutrašnji uglovi, spoljašnji uglovi, nastavci i završeci dostupni su za sve dezene EVO PVC cokli.

Dužina EVO PVC cokle je 2,5m.

lajsne    lajsne

Apollo PVC Cokla

Dekorativna PVC cokla Apollo koristi se za spoj podnih i zidnih površina. Izrađena je od kvalitetne PVC mase koja na sebi ima utisnut dezen drveta. Cokla na svojim krajevima kojima se oslanja na pod i zid ima meku PVC masu koja se prilagođava svim neravninama i ne dozvoljava prolaz tečnosti. Spoj poda i zida sa ovim profilom omogućava vrlo lako održavanje prostora, po najsavremenijim standardima. Mogu se koristiti sva sredstva koja se upotrebljavaju za održavanje podnih obloga.

Apollo cokla ima mogućnost skrivanja kablova. Za pričvršćivanje profila za zid najčešće se koristi nakucavajući šraf sa tiplom (Ø6x40mm) ili moment lepak. Apollo PVC cokla je dostupna u više različitih dezena, i za svaki dezen postoje odgovarajući Čepovi, unutrašnji uglovi, spoljašnji uglovi, nastavci i završeci.

Dužina Apollo PVC cokle je 2,5m.

lajsne    lajsne    lajsne