+381 11 297 0075 •

Sobna vrata - Supporta

Sobna vrata - Supporta

Sobna vrata Supporta se odlikuju savremenim dizajnom, postojanošću oblika i trajnošću koji mogu nadmašiti i vrata od prirodnih materijala. Uz pomoć domaćih veština i znanja, a korišćenjem naprednih tehnologija u procesu proizvodnje, omogućava se visoka produktivnost i efikasnost, a samim tim i ekonomičnost kvalitetnih i modernih vrata.

Ova unutrašnja vrata se izrađuju od medijapana, između koga se kao izolacija nalazi ispuna od specijalizovanog papirno saća ili ispuna od ekstrudirane iverice. Medijapan je presvučen visokokvalitetnom CPL laminatnom folijom u različitim bojama - Bela, Rockwood, Cappuccino, Premijum Hrast, Tabacco Orah ili Grafit.

Dizajnirana sa ciljem da se uklope u svaki enterijer i svojim izgledom obogate vizuelni doživljaj istog, pažljivom selekcijom materijala i visokim kvalitetom garantuju dugi niz godina postojanosti, a sa druge strane sa pristupačnom cenom, Supporta sobna vrata su postala veoma popularna na tržištu Srbije.

Univerzalno vratno krilo (levo/desno) je ispunjeno specijalizovanim papirnim saćem ili ekstraudiranom ivericom (namenjena za vrata sa povećanim svojstvima čvrstoće i apsorbcije zvuka).

Sva vrata su presvučena CPL laminatnom folijom dok su gornja i donja strana zaštićene vodootpornim premazom. Takođe, sadrže i vlagootporni ram od MRMDF-a.

Štelujući štok za debljinu zida od 13-29 cm i za uže zidove od 8-13 cm ili štok za debljinu zida od 10-28 cm (postoji mogućnost proširenja štoka od 30 do 40 cm). Obostrane pervajz lajsne zaobljene ili masivne (80 mm).

Uz vrata se isporučuje ugrađena magnetna AGB brava sa ključem, kao i 3 brodske šarke sa kugličnim ležajem, dok se kvake i staklo ne isporučuju. Vrata se isporučju u elementima (fabrički zapakovana, nesklopljena).

Preuzmite Supporta katalog